ROSTERI?

Mikä Rosteri? Miten se syntyi?

Olipa kerran nainen, joka yllätti itsensä kehittämällä peruskuntoilijasta kovakuntoisen CrossFitin avulla. Tämä onnistui kiireisen opiskelu- ja työarjen keskellä sekä pikkulapsiaikana.

CrossFitista tuli niin rakas harrastus hänelle, että hän halusi auttaa myös muita kohti unelmakuntoa. Näin syntyi CrossFit Rosteri. Kemi-Tornio alueen ensimmäinen virallinen CrossFit-sali.

Rosterilla on monta merkitystä. Se voi tarkoittaa joukkueen kokoonpanoa yhdessä tekemisen kautta. Mutta sillä on myös toinen merkitys! Rosteri on ruostumatonta terästä, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että sen naarmut ja rikkoutumat korjaantuvat itsestään hapettavassa ympäristössä. Näin myös tapahtuu ihmisellä, jolla on hyvä fyysinen kunto. Meillä tehdään siis teräksisiä ihmisiä!

Autamme ihmisiä kovaan kuntoon usean vuoden valmennuskokemuksella! Rosterissa onkin jo yli 120 tyytyväistä jäsentä, joiden kehittymisestä on monta tarinaa kerrottavana.

Kuka tahansa oletkin, ja mikä tahansa liikuntataustasi onkaan, olet lämpimästi tervetullut CrossFit Rosteriin!

Kuka?

Päävalmentaja Anita Alarousu

Mie teen valmennustyötä fysioterapeutin tarkalla silmällä ja positiivisella otteella! Minulla on vuosien kokemus valmentamisesta ja laaja  koulutukseni takaa kattavan tiedon ihmiskehon toiminnasta.

Valmentajana minulle on tärkeää auttaa sinua kehittymään vahvemmaksi ja kova kuntoisemmaksi, mitä olit ensimmäisen kerran Rosterin ovesta sisään astuessa. Tekemällä asioita himpun verran paremmin joka päivä tapahtuu jo isoja muutoksia!

Fysioterapeuttina osaan ottaa valmennuksessa huomioon erilaiset liikerajoitteet, sairaudet ja kiputilat. Ei siis haittaa vaikka sinulla on jotain kremppaa. Autan sinua silti kohti kuntoa, josta et olisi osannut edes haaveilla! Minulle on tärkeää, että kasvatat fyysisen kunnon lisäksi itseluottamusta treenien myötä. Tämä tulee vaikuttamaan koko arkeesi.

Olen aloittanut lajin Etelä-Suomessa sijaitsevalla CrossFit-salilla jo vuonna 2014. Tätä ennen olen harrastanut peruskuntoilupohjalta eri joukkuelajeja, kuntosalia, ryhmäliikuntaa ja juossut useamman kokonaisen ja puolikkaan maratonin.

CrossFit hämmästytti minut nopealla kehittymisellä ja olen lajin avulla kehittänyt itsestäni melkoisen vahvan ja kovakuntoisen.Tällä hetkellä kisaan masters 35-39v. sarjassa.

Olen myös 5-vuotiaan pojan äiti, joten minulta löytyy ymmärrystä perhe-elämän ja liikuntaharrastuksen yhdistämisen haasteista.

Fysioterapeutti (Laurea amk)
Personal Trainer (Suomen terveysliikuntainstituutti)
CrossFit Level 1 -trainer
Painonnostonohjaaja
Ravitsemuksen opintoja